Steelandt Guido: tevreden

Beste Patrick en het volledige team van Tibas,

 

Bij deze wil ik mijn tevredenheid

Uiten zowel bij de prijsopmaak , de planning van de werken als de uiteindelijke werken zelf .

Uw firma kan als voorbeeld dienen voor de bouwsector 

 

 

Grts

 

 

Steelandt Guido

Brugge

woensdag 04 april 2018

mike: ok

bedankt voor de uitstekende service !

Mike

vrijdag 02 februari 2018

Mohamed: Tevreden

Tibas pakte de vochtproblemen in mijn keuken en kelder prima aan. adviseur van Tibas gaf mij goede adviezen en nadien volgde een prima dienstverlening, de medewerkers waren bovendien altijd op tijd en volgens afspraak, ze zorgden ook voor een goede afwerking en ook de vuiligheid werd goed opgeruimd. DIKKE pluim dus en welgemeende dank.

Mvg,

Mohamed

woensdag 11 oktober 2017

Tom: Zeer professioneel

Bij deze wil ik ook zeggen dat hun aanpak zeer professioneel is en er werd uitstekend werk geleverd door Patrick.   Het probleem is deftig en op maat aangepakt. We hebben een kwalitatief mooi afgeleverd eindproduct.  We zijn hier zeer tevreden over.   

Hierbij willen wij tibas dan ook bedanken. 

Mvg 

Tom 

zaterdag 09 september 2017

Pieter Buyst: Specialisten in hun vak!

De werkmensen van Tibas zijn gedurende 3 dagen bij me bezig geweest om mijn hele benedenverdieping aan te pakken tegen opstijgend vocht. Het was toch wel een héél groot project en we staan er nog van te kijken hoe vlot alles is verlopen en hoe proper alles er nu uitziet na jullie tussenkomst.

Uit appreciatie voor jullie harde labeur en inzet wil ik graag referentie zijn voor jullie firma. Het ééne plezier is het andere waard. Na de negatieve ervaringen van collega's op het werk( met andere firma's voor alle duidelijkheid)  was ik wat bang wat het zou geven maar bij jullie wordt je als klant goed bediend!

woensdag 24 mei 2017

Subject *
Name *
Content *
Image Verification *
   
 

 

Tibas Sponsort

Tibas sponsort

BBC lokeren vrouwenbasket